Verzekeringen

GOV|MHB-leden ontvangen aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen.

OHRA biedt leden aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen


OHRA

OHRA biedt GOV|MHB-leden aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen

 

Zorgverzekering
Bij OHRA is uw zorgverzekering goed geregeld. Met de OHRA Zorgverzekering heeft u een basisverzekering waarmee u verzekerd bent voor bijvoorbeeld de huisarts, het ziekenhuis, medicijnen en kraamzorg. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende aanvullende(tandarts)verzekeringen. De OHRA Zorgverzekering is een restitutiepolis. Dit betekent dat u zelf kiest naar welke dokter, welk ziekenhuis of welke fysiotherapeut u gaat.

 

Via www.OHRA.nl kunt u online declareren, de status bekijken, stand van de maximale vergoedingen zien, veranderingen doorgeven en eenvoudig online geneesmiddelen bestellen. Als GOV|MHB-lid krijgt u niet alleen korting op de OHRA Zorgverzekering, maar ook korting op producten en diensten die u helpen om gezond en fit te blijven.


U ontvangt bij OHRA 9 procent korting op de OHRA Zorgverzekering

Wilt u liever niet te veel betalen voor uw zorgverzekering? U ontvangt bij OHRA 9% korting en met onze restitutie zorgverzekering heeft u écht vrije zorgkeuze en mag u zelf een zorgverlener kiezen.

Sluit u uw zorgverzekering af via OHRA dan heeft u veel voordelen:

 • 9% korting op de OHRA Zorgverzekering.
 • Écht vrije zorgkeuze: u kiest zelf uw zorgverlener.
 • OHRA Gezond: de gratis gezonde aanvulling op uw basisverzekering.
 • Geen medische selectie op alle aanvullende verzekeringen en tandverzekeringen
 • Buitenlanddekking (wereldwijd aanvulling tot 100% bij spoedeisende zorg)
 • Nieuw 2017: vergoeding vervangende mantelzorg en gebruik van mantelzorgmakelaar


OHRA Gezond
Heeft u een gezonde levensstijl en gaat u bewust om met uw gezondheid? Dan past onze gratis module “OHRA Gezond” goed bij u. Hiermee krijgt u een vergoeding voor een sportmedisch advies en voor een vervolgonderzoek van de Persoonlijke Gezondheidscheck. Meer informatie: www.ohracollectief.nl/cmhf722

 

Profiteer van 9% korting
Sluit je de OHRA Zorgverzekering af dan krijg je 9% korting. Direct regelen? Ga naar www.ohracollectief.nl/cmhf722

 

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Kijk dan op de website van OHRA bij de veelgestelde vragen

 

Op de website www.ohracollectief.nl/cmhf722 kunt u uw premies direct berekenen. Deze premie is inclusief de speciale afspraken die OHRA met de GOV|MHB heeft gemaakt!

 


 • Clausule OHRA Rechtsbijstandverzekering
 • Clausule Uitsluiting rechtsgebieden CMHF

In afwijking van het bepaalde in de polisvoorwaarden die op deze verzekering van toepassing zijn, zijn de individuele leden van de CMHF (Centrale van Middelbare en Hogere Functionarissen bij Overheid, Onderwijs, Bedrijven en Instellingen) die voor rechtsbijstand bij de CMHF een jaarlijkse contributie betalen en de leden van de bij haar aangesloten verenigingen die voor rechtsbijstand bij de CMHF een jaarlijkse contributie (per lid) betalen, niet verzekerd voor geschillen die betrekking hebben op de in artikel 3 van het "Reglement Rechtsbijstand CMHF" genoemde rechtsgebieden, zijnde:

 • ambtenarenrecht;
 • arbeidsovereenkomstenrecht;
 • sociaal verzekeringsrecht, voor zover dat het recht op een Werkloosheidsuitkering, bovenwettelijke uitkering, WAO-uitkering of wachtgeld betreft;
 • pensioenrecht.

Deze bepaling is eveneens van toepassing op leden van bij de CMHF aangesloten verenigingen die rechtsbijstand zelf uitvoeren doch daarbij een reglement hanteren dat op de uitgesloten rechtsgebieden een zelfde dekking biedt als het CMHF-reglement.

Zorgzaam

Zorgzaam

Dé zorgverzekering met uitgebreide service en maximale keuzevrijheid voor leden van GOV|MHB

 

Als u altijd voor anderen klaar staat of hebt gestaan, wilt u ook dat het voor u of uw gezinsleden goed is geregeld. Zo ook met uw zorgverzekering. Daarom biedt Zorgzaam een kwalitatief goede zorgverzekering met uitgebreide service en maximale keuzevrijheid.

 

Voor wie?
Zorgzaam zorgverzekering is het collectief voor iedereen die een relatie heeft of heeft gehad met Defensie: gezinsleden, postactieven, veteranen, dienstplichtigen, (voormalig) burgermedewerkers en reservisten. Maar natuurlijk ook medewerkers voor Defensiepersoneel, NATRES en Home-Base support.

 

Extra voordelen voor u op een rij
Naast persoonlijk advies biedt Zorgzaam u nog vele andere voordelen. Zoals:

 • Scherpe premie: € 104,92 per maand bij € 385 eigen risico
 • Maximale keuzevrijheid
 • 100% vergoeding LZV-instellingen in de basisverzekering
 • Zorgzaam en de SZVK werken nauw samen
 • Ruime vergoedingen mantelzorg

Aanvullende verzekeringen
Zorgzaam heeft zes uitgebreide aanvullende zorgverzekeringen voor zorg die niet onder de basisverzekering valt. U kunt hierbij denken aan fysiotherapie, extra mondzorg, brillen of contactlenzen of de comfortservice. U kunt de aanvullende zorgverzekering kiezen die precies bij uw situatie past. Meer informatie over de aanvullende zorgverzekeringen vindt u op www.zorgzaam.nl/av.

 

Profiteer ook van de voordelen. Kijk op www.zorgzaam.nl/prodef en sluit direct uw Zorgzaam zorgverzekering af!

 

Inter AssureInter AssureSpeciaal voor leden die naar de west worden uitgezonden heeft de GOV|MHB een contract afgesloten bij Inter Assure. Ga naar www.inter-assure.com/defensie/Prinsenland AdviseursPrinsenland AdviseursPrinsenland Adviseurs is als onafhankelijk intermediair gespecialiseerd in het geven van verzekeringstechnische, financiële en hypotheekadviezen aan cadetten en adelborsten, (aspirant) beroepsofficieren en particulieren.

Met gedegen kennis en ervaring in de verzekeringen en hypothekenwereld is het doel van Prinsenland de beste producten te selecteren die verkrijgbaar zijn in de markt. Aangezien Prinsenland Adviseurs aan geen enkele maatschappij verbonden is en het kantoor een groot en gedegen cliëntenbestand heeft, kunnen zij speciale voorwaarden bij de geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappij bedingen waar u als GOV|MHB-lid uw voordeel mee kunt doen.

Service
Prinsenland Adviseurs heeft haar hele service apparaat ingesteld op de speciale werk- en leeromgeving van cadetten, militairen en officieren. Daarnaast is Prinsenland Adviseurs ook buiten de gangbare kantoortijden te bereiken en maken zij vaak in de avonduren afspraken voor bijvoorbeeld het geven van hypotheek- en financiële adviezen.

Speciaal voor adelborsten die lid zijn van de KVMO heeft Prinsenland een zeer interessante aanbieding!

www.prinsenland-adviseurs.nl/defensie


GOV|MHB *** Wassenaarseweg 2 *** 2596 CH Den Haag *** T: 070 - 383 95 04 *** E: