De vereniging voor professionals bij Defensie
Achtergrond_Home.jpg
60e Nationale Taptoe: Speciale aanbieding voor Veteranen & defensiepersoneel

Van donderdag 25 tot en met zondag 28 september 2014 vindt in AHOY Rotterdam de 60e editie van de Nationale Taptoe plaats.
Het vfonds (het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg) biedt in samenwerking met het Ministerie van Defensie alle veteranen en dienstslachtoffers een prachtig arrangement aan voor een bezoek aan een speciale voorstelling van de Nationale Taptoe.


U wordt uitgenodigd voor de voorstelling voor veteranen en dienstslachtoffers op donderdagmiddag 25 september. Ook Politie-veteranen, verenigd in het Politie Veteranen Platform worden uitgenodigd deze voorstelling bij te wonen. U bent met uw partner of begeleider vanaf 10.00 uur welkom in AHOY. AHOY zet de deuren wijd open voor een ”Meet & Greet” met uw vrienden en bekenden. U krijgt ook een Indisch buffet aangeboden. De voorstelling begint om 14.00 uur met een officieel woord van welkom door de Inspecteur Generaal der Krijgsmacht tevens Inspecteur der Veteranen.

De Nationale Taptoe is heel blij met bijdragen van de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen uit België, de band of the Royal Oman Police met een grote bezetting van vrouwelijke musici , The Royal Armoured Corps Banduit het Verenigd Koninkrijk en uit de VS the New Guard America  met hun bijzondere rifle drill act! Voorts krijgt deze taptoe een verrassend Caribisch accent mee dankzij een geweldig bijdrage uit ‘het Rotterdamse’. Houdt de website in de gaten, www.nationaletaptoe.nl!
 
Op de Nationale Taptoe is er altijd aandacht voor hen, die zich hebben ingezet voor onze vrede en vrijheid. Bij deze 60e editie zal trompettist Eric Vloeimans hieraan een sfeervolle bijdrage leveren.
Genoeg ingrediënten dus voor wederom een zeer gevarieerd en internationaal spektakel.

De Nationale Taptoe vraagt u hiervoor om een kleine  bijdrage van € 10,- per persoon. Per bestelling komen daar nog  € 2,50 administratiekosten bij (aanbieding geldt voor twee personen ). Parkeren bij AHOY tegen een sterk gereduceerd tarief, af te rekenen bij aankomst AHOY (voordeligste optie). Willen meer familieleden of bekenden met u mee komen, dan zijn zij ook welkom. U kunt twee extra Taptoebezoekers meenemen naar het buffet en de Nationale Taptoe. Kosten bedragen € 30,- per persoon. Deze extra bestelling kunt u op uw bestelbon bijschrijven.

Aanmelden kunt u onder vermelding van uw veteranen- /dienstslachtofferpas nummer met de speciale bestelbon. Deze kunt u insturen naar het Bureau van de Nationale Taptoe. Op de bestelbon geeft u de Nationale Taptoe machtiging om het verschuldigde bedrag van uw rekening af te boeken. Bij bestelling van extra plaatsen  gaarne ook daarbij het totaalbedrag van de machtiging verhogen.  

Voor dit arrangement is een gemaximeerd aantal plaatsen beschikbaar. De plaatsen worden op volgorde van aanmelding toegekend. Na verificatie van uw veteranen-/ dienstslachtofferpasnummer door de zorg van het VI en BNMO en de incasso van het verschuldigde bedrag zullen uw toegangsbewijzen door de Taptoe organisatie worden toegezonden.  

“Het vfonds is zonder meer bereid goede initiatieven te steunen om de erkenning en waardering van militairen en politiemensen te vergroten. Het vfonds vindt de Nationale Taptoe een goed podium om daar aandacht voor te vragen.”
Ton Heerts, directeur vfonds

De Nationale Taptoe verzorgt dit jaar zes voorstellingen. De veteranenvoorstelling is op donderdagmiddag 25 september. Deze aanbieding voor veteranen geldt uitsluitend voor die voorstelling.

De andere voorstellingen zijn op donderdag 25 en vrijdag 26 september, aanvang 20.00 uur, zaterdag 27 september 14.00 en 20.00 uur en tenslotte zondagmiddag 28 september 14.00 uur. Voorts is er op vrijdagmiddag 26 september om 14.00 uur de traditionele Streetparade  over de Coolsingel in Rotterdam  met een finale voor het Stadhuis.
De Nationale Taptoe ontwikkelt en vernieuwt zich verder met respect voor de militaire traditie waar dit evenement uit voortkomt. Zie voor nadere informatie over het programma, de kaartverkoop en bijzondere acties onze website www.nationaletaptoe.nl.

De Nationale Taptoe, met name de speciale donderdagmiddagvoorstelling, wordt mogelijk gemaakt door het vfonds.

In verband met het in 2014 200 jarige bestaan van het Koninkrijk, de Koninklijke Landmacht en de Koninklijke Marechaussee zijn er ook speciale aanbiedingen voor het personeel van het CLAS, de KMar en actief dienend defensiepersoneel. Kijk voor deze aanbiedingen op de website www.nationaletaptoe.nl.

 

 

Verenigingen

logo KVMO DIAP

KVNRO

nov

Contact

Koninginnegracht 19
2514 AB Den Haag

070 - 383 95 04