De vereniging voor professionals bij Defensie
Achtergrond_Home.jpg
Nieuw Hoofd sectie Georganiseerd Overleg

Met ingang van 1 december heeft de CMHF-sector Defensie een nieuw Hoofd sectie Georganiseerd Overleg: dhr. Niels van Woensel.

 

Dhr. Niels van Woensel neemt de functie van Hoofd sectie Georganiseerd Overleg (‘hoofdonderhandelaar') over van dhr. René Pieters.

 

Niels van Woensel is, net als zijn voorganger, afkomstig van de Koninklijke Landmacht.
Naast functies binnen de Technische Dienst en bij o.a. het DCIOD en het HRFHQ is Niels van Woensel actief geweest binnen de medezeggenschap en als vakbondskaderlid.

 

 

Majoor KL René Pieters keert met ingang van 1 december, na ruim zes jaar, terug ‘in de schoot’ van de Koninklijke Landmacht om daar, na een kort verlof, de MLO/HDV te gaan volgen.

 

Lees hier het afscheidsinterview met René Pieters >>>

 

 

 

Het bestuur van de GOV|MHB heet Niels van Woensel van harte welkom en wenst hem veel succes en wijsheid toe in zijn functie als Hoofd sectie Georganiseerd Overleg van de CMHF-sector Defensie.

 

Het bestuur van de GOV|MHB dankt René Pieters voor zijn inzet van de afgelopen zes jaar en wenst hem veel succes toe bij het volgen van de MLO/HDV en het vervolg van zijn loopbaan binnen Defensie.

 

 

Contactgegevens:
M.i.v. 1 december is Niels van Woensel bereikbaar op de volgende wijze:
Telefoon: 070 3839504
Email:
Twitter: @HSGO_GOVMHB

 

Na een periode van verlof is Majoor KL René Pieters m.i.v. 11 januari 2016 (weer) bereikbaar via zijn defensie-emailadres.

 

 

Verenigingen

logo KVMO DIAP

KVNRO

nov

Contact

Koninginnegracht 19
2514 AB Den Haag

070 - 383 95 04