De vereniging voor professionals bij Defensie
Achtergrond_Home.jpg
Oplaad Workshop Veteranen

Op 8 april om 20:00uur organiseert De OplaadFabriek een gratis workshop voor veteranen, (ex-militairen en hun relaties, over klachten rondom spanning en somberheid (w.o. ptss en depressie)).

 

De workshop is bedoeld voor iedereen die meer innerlijke rust zoekt en gelukkiger in het leven wil staan. We belichten de nieuwste wetenschappelijke inzichten rond 5 specifieke kern-punten: Relaties, bewegen, voeding, meditatie en zingeving.

 

Door de inzichten te delen en te bespreken zijn ze eenvoudig te begrijpen, door iedereen zelf in de praktijk te brengen om blijvende positieve verandering mogelijk te maken.

De workshop wordt geleid door professionele coaches en therapeuten die zelf veteraan zijn. Iedereen kan er vrij en veilig zijn of haar verhaal doen in een omgeving waar veel herkenbare klachten en symptomen aan bod komen.

 

Lokatie: de Workship op de Ceuvel, Korte Papaverweg 4, Amsterdam-Noord.

 

Het evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/1707052532912186
Hier kunnen gasten zich inschrijven. Aangeven geïnteresseerd te zijn wordt ook gewaardeerd.

 

De organisator, de OplaadFabriek is een innovatieve specialistische 2e lijns GGZ instelling. We bieden alle gasten inzicht en methoden voor zelfhulp. Therapie laten we echter grotendeels buiten beschouwing in de workshop.

Verenigingen

logo KVMO DIAP

KVNRO

nov

Contact

Koninginnegracht 19
2514 AB Den Haag

070 - 383 95 04