De vereniging voor professionals bij Defensie
Achtergrond_Home.jpg
De heer T. Kofman benoemd tot erelid GOV|MHB

Op 13 september, tijdens de Algemene Ledenvergadering van de GOV|MHB, is de heer Tom Kofman benoemd tot erelid van de GOV|MHB. Nadat duo voorzitter Marc de Natris de leden vroeg om instemming werd deze onder applaus benoemd.

Tijdens de vergadering werd Tom naar voren geroepen en mocht hij de considerans en de bloemen in ontvangst nemen.

Onderstaand de tekst van de considerans:

***

Tom Kofman is en was zeer langdurig en zeer actief betrokken bij de voorlopers ( VID - VHPD- VHB/KIM, VHB/KMA en Vereniging 10) van de latere fusievereniging VMHB voor burgers bij de CMHF Sector Defensie.

Na jarenlang vice-voorzitter te zijn geweest heeft hij in 2008 het voorzitterschap van de VMHB op zich genomen. Tom behoorde wat dat betreft – zoals hij het zelf zei – tot de laatste der Mohikanen, tot de VMHB opging in de FVNO|MHB op 1 januari 2010.
Sindsdien is hij, ondanks het feit dat hij twee jaar geleden het vice-voorzitterschap van de GOV|MHB heeft neergelegd, nog steeds de laatste Mohikaan omdat er helaas geen aflosser voor hem is gevonden. Ondanks zijn leeftijd van 70 jaar is Tom nog steeds actief binnen onze sector.

Vanuit Limousin schrijft hij zijn columns voor het Prodef-bulletin en als hij in Nederland is, al dan niet terugkomend voor onze Ledenraad, loopt hij nog steeds binnen bij het hoofdkwartier op de Wassenaarseweg om mee te denken en te vragen hoe het met ons gaat. Het toont zijn betrokkenheid bij onze sector. Zijn enthousiasme, humor en betrokkenheid niet alleen bij de burgers, maar ook bij het militaire cohort maakt hem uniek in zijn soort. Wij zijn Tom zeer dankbaar voor zijn inzet, betrokkenheid en collegialiteit gedurende de vele jaren dat hij actief was in de verschillende besturen bij de verenigingen aangesloten bij de CMHF Sector Defensie.

 Het Sectorbestuur draagt, gehoord de leden, Tom voor tot erelid van de GOV|MHB voor zijn langdurige inzet voor de burgermedewerkers bij Defensie en onze GOV|MHB.

***

Verenigingen

logo KVMO DIAP

KVNRO

nov

Contact

Koninginnegracht 19
2514 AB Den Haag

070 - 383 95 04