De vereniging voor professionals bij Defensie
Achtergrond_Home.jpg
Film Webinar stuklopen CAO Defensie

Ben je lid van een vakbond maar moest je tijdens ons Webinar over het stuklopen van de cao op 2 februari werken? Of was je in de lucht of zat je op zee en was het daardoor onmogelijk om het te volgen? We hebben een opname gemaakt zodat je kunt terugkijken en tóch weet wat er allemaal speelt op cao-gebied.
Houd onze communicatie over het vervolg na het stuklopen van de cao onderhandelingen goed in de gaten. Die info tref je aan op de website van je eigen vakbond. We betrekken onze leden graag bij de verdere stappen die we gaan zetten. En uiteindelijk zijn het de vakbondsleden die bepalen of ze ja zeggen tegen een cao-resultaat. Maar zover zijn we nog lang niet, daar is nog wél wat voor nodig.
Nu zijn wij niet de beroerdste, ook niet-leden kunnen terugkijken. Helaas voor hen niet meebepalen, dat recht is voorbehouden aan vakbondsleden. Wil je meepraten én beslissen over de cao? Vind je het toch handig om een goede belangenbehartiger te hebben bij een individueel probleem? Overweeg dan toch eens om vakbondslid te worden. Samen staan we sterker.
Hier kun je het Webinar terug kijken

 

Verenigingen

logo KVMO DIAP

KVNRO

nov

Contact

Koninginnegracht 19
2514 AB Den Haag

070 - 383 95 04