De vereniging voor professionals bij Defensie
Achtergrond_Home.jpg
Online vragenuur over onderhandelaarsresultaat
Shutterstock/Matej Kastelic

Deze weken trekken de bonden en Defensie door het land om u uitgebreid te informeren over het onderhandelaarsresultaat arbeidsvoorwaarden 2021-2023. Vanmiddag van 13:30 tot 15:30 vindt een online vragenuur (Microsoft Teams) plaats waar u uw vragen kunt stellen aan de voorlichters.

Het onderhandelaarsresultaat gaat niet alleen over een salarisverhoging en een nieuw loongebouw voor militairen, maar bevat ook eerste afspraken over het vernieuwen van het personeelssysteem van Defensie. Het is daarom belangrijk dat u zich over het gehele resultaat goed laat informeren. De bonden leggen het nieuwe arbeidsvoorwaardenpakket voor aan hun leden. Als de leden ermee instemmen, is het pakket op 7 juli 2022 definitief.

Vragenuur
Vanmiddag van 13:30 tot 15:30 worden online vragen beantwoord naar aanleiding van de eerder gegeven voorlichting. Heeft u vragen over het resultaat? Stel ze gerust in de interactieve omgeving van Microsoft teams. Door op deze link te klikken gaat u naar het vragenuur.

Persona's
Om het effect van de wijzigingen in de salaristabel en vergoedingen inzichtelijker te maken voor u, heeft Defensie een aantal persona's gemaakt. Deze persona's karakteriseren defensiemedewerkers en hun positie binnen de salaiëring. Klik op de afbeelding om de persona's in te zien en/of te downloaden. Vragen hierover kunt u wederom voorleggen in het vragenuur.

Persona

Verenigingen

logo KVMO DIAP

KVNRO

nov

Contact

Koninginnegracht 19
2514 AB Den Haag

070 - 383 95 04