De vereniging voor professionals bij Defensie
Achtergrond_Home.jpg

Op 30 juni 2012 heeft de minister van Defensie aangegeven dat ook actief dienende militairen met missie-ervaring zich veteraan mogen noemen. Sindsdien zijn door Defensie en het Veteraneninstituut voorbereidingen gestart, o.a. om ook deze veteranen in het bezit te kunnen stellen van de veteranenpas, het Handboek veteraan en het veteraneninsigne. Zoals de planning nu loopt wordt in de loop van het tweede kwartaal van 2013 gestart met de daadwerkelijke verstrekking.
 
Voor veteranen zijn diverse voorzieningen beschikbaar. Deze zijn te vinden op de website van het Veteraneninstituut op www.veteraneninstituut.nl. Voor de veteranenpas klikt u op de knop ‘Erkenning’ en vervolgens op ‘Veteranenpas’. Op de website vindt u ook de digitale versie van het veteranenblad CHECKPOINT. Deze digitale versie biedt extra’s in de vorm van doorlinken naar filmpjes met achtergrondinformatie over de onderwerpen in het papieren blad. Verder kan doorgelinkt worden naar websites met aanbiedingen speciaal voor veteranen op het gebied van reizen, cd’s, dvd’s en verzekeringen.
 
Vanaf maart 2013 kunt u CHECKPOINT ook op uw privé e-mailadres ontvangen. Nadere berichtgeving hierover volgt. Voor verdere informatie info@veteraneninstituut of telefonisch op 034-3474150.

Verenigingen

logo KVMO DIAP

KVNRO

nov

Contact

Koninginnegracht 19
2514 AB Den Haag

070 - 383 95 04